Butikskonsult möter framtiden och byter namn till Intrx

Pressmeddelande
Som en del av Butikskonsults pågående framtidssatsning byter företaget den 19 maj namn till Intrx. Syftet med namnbytet är att internationalisera och bredda varumärket med en tydlig avsändare, som inte lika lätt för tankarna till bara butiksinredning. Intrx är idag en av ­Sveriges ledande aktörer av inredningskoncept till bland annat kunder inom butik, ­restaurang och offentliga miljöer.

– Vi är mycket stolta över att presentera vårt nya namn Intrx – nu tar vi ytterligare ett steg till att vara förstahandsvalet för partners som vill skapa hållbara och inspirerande inredningskoncept både inom och utanför Sveriges gränser, säger Fredric Jansson, VD och ägare Intrx.

Under nästan 40 år har företaget verkat under samma namn. Butikskonsult startades 1983 av Jan Jansson i Kumla med affärsidén att hjälpa butiksinnehavare att öka sin lön­samhet. I början var servicehandeln den huvudsakliga kundgruppen men snabbt insåg fler och fler handlare vad Butikskonsult kunde göra för såväl funktion som lönsamhet.

Idag är Intrx ett inredningsföretag med egna arkitekter, formgivare, konstruktörer och projektledare som kan ta sig an, och agera helhetsleverantör, till stora byggprojekt. De levererar inredningskoncept till bland annat dagligvaruhandeln, detaljhandeln, restauranger och offentlig miljö.

– Intrx ska utvecklas till att bli den bästa arbetsplatsen inom inredningsbranschen där vi tillsammans med våra medarbetare och partners når en ännu bredare kundgrupp och kan skapa helt nya och unika helhetslösningar som ligger i tiden, säger Fredric Jansson.

Med ett nytt modernt namn kan nu Kumlaföretaget fortsätta bredda sitt erbjudande för att tillgodose sina kunders behov och samtidigt möta konsumenternas framtida köpupplevelse. Välkommen till [ɪntɛr’eks]

För mer information, kontakta:
Fredric Jansson, VD & ägare, Intrx på 019 689 45 01