FAKTURAINFORMATION

Gods:
Intrx
Viagatan 12
692 35 KUMLA

Fakturor:
Gällande fakturor önskar vi påminna om att vi numera gått över till e-fakturor för våra leverantörer.

VIKTIG INFORMATION OM E-FAKTURERING

Vi tar emot e-fakturor! För att göra hanteringen av leverantörsfakturor mer effektiv, snabbare och säkrare vill vi ta emot elektroniska fakturor. Vi vill att alla fakturor från er skickas som e-faktura. Observera att det är Svefaktura och inte faktura per mail eller PDF. Svefaktura kallas formatet som är standard för e-fakturor i Sverige. Vi har sett till att det finns enkla metoder och tjänster att tillgå för er, oavsett storlek på bolag eller tekniska förutsättningar. I upphandlingar kräver vi e-fakturor från våra leverantörer.

Hur går man tillväga för att skicka e-faktura? Det är lätt att komma igång med e-fakturor! Vi vill att du snarast tar kontakt med InExchange, på 0500–44 63 60. Du kan också gå in på www.inexchange.se, för att få reda på hur ni enklast skickar e-fakturor till oss. InExchange har allt från webbregistrering till lösningar för att skicka e-fakturor direkt från ert affärssystem. Har ni redan en tjänst för att skicka e-fakturor kontaktar ni er befintliga operatör vid behov av hjälp. Vår GLN-kod är 7365565070732.

Fram tills ni börjar skicka Svefakturor vill vi att ni skickar era fakturor till vår skanning, per post eller mail:

Interior Experts Sweden AB
556507-0736 FE54134
Box 4
737 21 FAGERSTA

5565070736@kollektorinvoice.se
Bifoga då fakturan som PDF och endast en fakturafil per e-mail. Observera att fakturaadressen måste ändras på fakturan oavsett om ni skickar per post eller mail.