Maxi Ica Stormarknad Nacka

Ica Maxi i Nacka är en butik där vi har inrett många olika avdelningar – allt ifrån bröd, frukt och grönt till godis, världens mat och hälsa och skönhet.

När du går in i butiken i Nacka får du uppleva en butik som verkligen inrett med lite extra engagemang – och att inreda avdelningar till något extra lönar sig. Våren 2019 var butiken vinnare av årets Ekoinsats på Dagligvarugalan. Deras ekoavdelning pryds av en inramning i form av ett grönt tak, gröna lampor och inredning som andas miljötänk och välmående. Det är inte konstigt att avdelningen har ökat sin försäljning av ekoprodukter med hela 70 procent!

Vegoavdelning på Maxi Nacka
Vegoavdelning på Maxi Nacka

Detta är ett tema genom hela butiken – att det tydligt syns att kreativitet har flödat i skaparprocessen av butikens inredning. Frukt- och gröntavdelningen är inramad i många meter av spegelväggar och brödavdelningen pryds med långa led av öppna brödskåp som förmedlar känslan av nybakat. Godisavdelningen har en godisinspirerad inredning i färger av alla dess slag och i den stora ostavdelningen får man det som kund svårt att inte ta med en ost och marmelad i kundkorgen.

Låt dig inspireras av bilderna nedan – eller besök butiken om du har vägarna förbi Nacka. Vi är mycket stolta och tacksamma för att vi fått möjligheten att inreda denna fantastiskt kreativa butik!

VILL DU VETA MER OM DETTA PROJEKT ELLER OM ANDRA LIKNANDE UPPDRAG?

Välkommen att ringa eller skicka ett meddelande via e-post till mig!

Pär Andersson
Försäljning – Dagligvaruhandel
par.andersson@intrx.se
019 689 45 21 / 070 191 20 43