Intrx Inhousebyrå

När man ska skapa ett helt nytt inrednings­koncept, eller utveckla ett befintligt, kan det behövas hjälp med visuell kommunikation av olika slag. Vi hjälper dig! På Intrx har vi en inhousebyrå som förutom att ansvara för vår egen kommunikation hjälper våra kunder med olika uppdrag.

Kanske behöver ni en ny logotyp eller skylt? Eller hjälp med hur ni ska kom­municera ut budskap i din butik eller restaurang? Enkelt sagt – vi gör det ni vill och behöver. Antingen får vi en färdig idé eller så tar vi fram olika förslag på exempelvis logotyp, skylt­design, menyer. Allt utan att blanda in en extern byrå.

Grafisk formgivning

För att kommunicera visionerna med din butik eller restaurang är det viktigt med en tydlig identitet. Förutom det vi bygger upp i form av inredning, belysning, färger och detaljer kan vi hjälpa till med er visuella kommunikation. Det kan handla om logo­typer, symboler, mönster och andra grafiska element.

Ofta är en logotyp, i exempelvis en annons eller på en skylt, det första era potentiella kunder kommer i kontakt med. Den måste naturligtvis kommunicera samma sak som övriga identitetsbärare. På så sätt skapar ni en röd tråd och ett starkt varumärke.

Trycksaker

Trycksaker är ett samlingsnamn för produkter som kombinerar text och form för att leverera ett budskap. Till exempel broschyrer, dekaler, menyer och enklare skyltar. Vi har nära samarbeten med flera tryckerier som kan trycka på i stort sett alla material. Antingen kan vi hjälpa er med både design och tillverkning, eller så kan vi leverera designen som en tryckfärdig fil. Har ni redan tryckfärdiga filer så kan vi hjälpa er med trycket. Allt för att hitta en så smidig lösning som möjligt för er.

Skyltar

För oss är det viktigt att ditt varumärke visas på bästa möjliga sätt. Våra duktiga medarbetare har lång erfarenhet av att leverera kreativa kvalitetslösningar, både för inomhus- och utomhusbruk. Välj bland vårt breda standard­sortiment eller skapa din helt egna skylt tillsammans med oss.

Fotografering

Hos oss har vi en professionell fotostudio där vi kan fota era produkter för till exempel ­kataloger och webbshop. I referens­syfte fotar vi också ofta ute hos våra kunder. Dels har vi egna fotografer men vi sam­arbetar också med frilansfotografer över hela Sverige. Behöver ni fota era lokaler efter om­byggnation för annonser, hemsida eller sociala medier? Hör av er så hjälper vi er!