Vi har många härliga människor i huset och blir gärna ännu fler

Tillsammans är vi Intrx
Vi tror på delaktighet och gemenskap – att vi tillsammans är det familjära företaget som lyckas sätta både kunder och medarbetare i fokus. Med stor entreprenörsanda är vi stolta över att arbeta med inredningskoncept som skapar värde och upplevelse för miljontals människor som besöker våra kunder varje dag, alltifrån butiker till restauranger och offentliga platser.

Vi gillar helt enkelt att tänka ut nya innovativa och hållbara lösningar som vi med hårt arbete, engagemang och en hel del skratt hjälps åt att förverkliga. Tillsammans blir vi den bästa arbetsplatsen i inredningsbranschen.

Följande yrkeskategorier finns hos oss i dagsläget men eftersom vi utvecklas kontinuerligt har vi säkert fler om ett tag:

Ekonomi, Försäljning, Inköp, Konceptutveckling, Konstruktion, Lager,
Möbel- och inredningssnickeri, Projekt- och säljstöd, Projektledning, Visualisering.

Här under får du möta några av oss. Välkommen!

Jobba med oss

Lediga jobb
Vi utlovar ett arbete där du får jobba med kunder som är verksamma i hela Sverige och även i Europa. Du kommer ingå i ett sammansvetsat gäng som kännetecknas av glädje och med stort hjärta och engagemang!

Vi tar endast emot ansökningar digitalt. Du märker din ansökan med tjänstens namn och skickar CV och personligt brev till rekrytering@intrx.se. I samband med din ansökan godkänner du att Intrx får spara dina ansökningshandlingar men att du närsomhelst har möjlighet att återkalla ditt samtycke.

Spontanansökan
Vi är alltid nyfikna och öppna för att skapa kontakt med dig som har erfarenhet och kunskap som skulle berika Intrx.

Kontakta oss på e-post: rekrytering@intrx.se
I samband med din ansökan godkänner du att Intrx får spara dina ansökningshandlingar men att du närsomhelst har möjlighet att återkalla ditt samtycke.

Examensarbete eller praktik
För oss som företag är examensarbetet en unik möjlighet att få ta del av nya kunskaper och idéer. Samtidigt är det en chans för dig som student och arbetssökande att få uppleva hur det är att arbeta på Intrx.

När du ansöker om examensarbete/praktik hos oss vill vi att du bifogar ditt CV och berättar inom vilket område du önskar göra praktik eller examensarbete. Arbetet planeras sedan tillsammans med din handledare för att passa dina och våra behov. Anmäl ditt intresse genom att kontakta oss på e-post: rekrytering@intrx.se

”Min känsla är att vi på Intrx tillsammans vill anstränga oss in i det längsta för att göra kunderna nöjda. I stort som smått. Ingenting är omöjligt.”

Maria Fredriksson, Projektledare