Sibylla lanserar nytt modulhus – först ut är Sibylla Tranås

Den 30 mars slogs portarna upp till Sibyllas nya, miljöklassade konceptrestaurang på Dalagatan i Tranås. En modern snabbmatsrestaurang med drive in och omkring 50 platser både inom- och utomhus. Restaurangen är byggd som ett modulhus.

Restauranginredning Sibylla Tranås

Själva huset är det första exemplaret av en helt ny typ av modulhus som på sikt ska bli modellen för hur nya Sibyllarestauranger byggs. Huset, som är ritat av Intrx arkitekter, levereras i sex färdiga moduler som fraktas från fabriken till byggplatsen och monteras på plats.

Tillsammans bildar husmodulerna hela restauranglokalen på 158 m2. När modulerna står på plats monteras sedan fönsterpartier och fasad. Eftersom huset inte byggs på betongplatta och består av husmoduler går det även att flytta byggnaden om man t.ex. skulle hitta ett bättre läge eller om man etablerar på temporära bygglov.

Restauranginredning

Restauranginredningen, som också den är ritad och levererad av Intrx, går i ljusa träslag med inslag av gula och turkosa accentfärger och inslag av rostfria detaljer.

Välkommen till Sibylla Tranås där du kan njuta av ett varierat utbud av rätter gjorda på fräscha råvaror och en skön, avslappnad stämning!

VILL DU VETA MER OM DETTA PROJEKT ELLER OM ANDRA LIKNANDE UPPDRAG?

Välkommen att ringa eller skicka ett meddelande via e-post till mig!

Fredric Jansson
VD och ägare
fredric.jansson@intrx.se
019 689 45 01 / 070 557 81 82