Paprikaklubb på Kvantum

Tillsammans med ICA Kvantum har vi tagit fram ett nytt inredningskoncept för Papricaklubben och barnens plats i butiken. Syftet är att öka igenkänningsfaktorn ­mellan ­olika butiker. Vi gör det genom att skapa en egen värld som barnen direkt känner igen.

Grunden i konceptet är ett hus där Rödis, Gulis och Grönis bor. Här kan barnen sätta sig ner och måla eller rita i lugn och ro när föräldrarna handlar. Huset kan dekoreras efter olika årstider, för att skapa variation och öka trivseln. Den här platsen är tänkt att vara barnens egna rum i rummet – en egen värld där barnen får ta plats under lekfulla former.

Bredvid papricornas hus finns det ett litet träd, där barnen kan hänga upp sina färdiga teckningar eller ­målningar. I papricarummet kan också veckans provsmak visas upp. Varje vecka finns det en ny frukt eller grönsak som barnen kan provsmaka och ICA centralt tar fram recept och annat som barnen kan ta med hem.

Konceptet är framtaget för att Papricaklubben ska hänga ihop i alla butiker, så att barnen instinktivt känner igen sig om de följer med sina föräldrar till en annan Kvantum­butik.

Genom det här enhetliga inredningskonceptet för Paprica­klubben kommer både barn och vuxna känna igen sig och barnen kan kila iväg till sin egna vrå och känna sig som hemma.

Om Papricaklubben

Papricaklubben finns i alla ICA Kvantumbutiker i Sverige. Alla barn mellan tre och tolv år kan vara med i klubben och ­med­lemmarna får bland annat ett eget klubbkort och Papricaklubbens tidning fem gånger om året. Papricaklubben finns för att väcka barns lust och nyfikenhet kring frukt och grönt.

Vill du veta mer om detta projekt eller andra liknande uppdrag?

Välkommen att ringa eller skicka ett meddelande via e-post till mig!

Johan Panke
019 277 28 23 / 0724 02 84 23
johan.panke@intrx.se