Utveckling av kommersiella och offentliga miljöer

Vi hjälper våra uppdragsgivare att göra rätt från grunden. Med planering, behovsanalys, skisser, formgivning och produktion för kompletta lösningar.

Intrx inhousebyrå

När man ska skapa ett helt nytt inrednings­koncept, eller utveckla ett befintligt, kan det behövas hjälp med visuell kommunikation av olika slag. Vi hjälper dig! På Intrx har vi en inhousebyrå som förutom att ansvara för vår egen kommunikation hjälper våra kunder med olika uppdrag.

Kanske behöver ni en ny logotyp eller skylt? Eller hjälp med hur du ska kom­municera ut budskap i din butik eller restaurang? Enkelt sagt – vi gör det ni vill och behöver. Antingen får vi en färdig idé eller så tar vi fram olika förslag på exempelvis logotyp, skylt­design, menyer. Allt utan att blanda in en extern byrå.

Idéer för miljöer

Vi som jobbar på Intrx utvecklar idéer, koncept, inredning och produkter för handel, restaurang och offentliga miljöer. Vi monterar och installerar för en komplett lösning med hjälp av vårt kontaktnät av kompetenta hantverkare med alla certifikat, försäkringar och intyg. Du behöver alltså inte, om du inte gärna vill, vända dig till någon annan aktör under någon fas av ditt utvecklingsprojekt. Eftersom vi har uppdragsgivare i många olika branscher har vi en bred förståelse och erfarenhet och vi ser till att du kan förverkliga dina idéer.

Lösningar för miljöer

Vad ska du och dina kunder eller besökare göra i den miljö du vill förändra? Säljer du mycket färsk frukt eller bokar du in och tar emot hotellgäster? Bra utveckling kommer ur en klok analys. Det finns praktiska behov och önskemål och det finns känslomässiga att förhålla sig till. Vi strävar såklart alltid efter att bidra med kunskap redan här om du vill ha den hjälpen. För att sedan kunna komma med förslag som vi faktiskt kan säga att de fungerar i din vardag och att de stärker den känsla du vill ha i din verksamhet. Enklare logistik, bättre ergonomi, mindre svinn, hållbarhet, nöjdare besökare och gladare medarbetare jobbar vi gärna för tillsammans med dig.

Utveckling av miljöer

Ibland behöver man justera en miljö utan att göra om allt från början. Exempelvis ge plats för nya varugrupper, förändra en utcheckning eller skapa en luftigare yta. Vi är lika vana vid att jobba utifrån en strikt kravspecifikation som vi är att tänka helt nytt på ett nästan oskrivet blad. Vi hjälper dig gärna med att förverkliga din tanke om utveckling och vi kan visa dig slutresultatet innan vi drar i gång med hjälp av planritningar och 3D-ritningar.

Utveckling av produkter

Vi har en avdelning i huset som utvecklar produktidéer och en annan som tillverkar produkter. Hos oss finns det kunskap om hur vi genom produkter kan erbjuda nya möjligheter i befintliga miljöer, hur trender utvecklas och självklart formgivnings- och hantverkskunskap. Vi kan därför hjälpa dig med helt unika – och väldigt skalbara produktlösningar om du vill.

Givetvis har vi också en variation av mer standardiserade produkter för många olika ändamål inom handel, restaurang och café samt offentliga miljöer.

Vi hjälper dig hela vägen

Vi har hjälpt många redan och hjälper gärna även dig! Klicka i vilken typ av fundering du har och skicka din e-postadress till oss i fältet nedan så återkommer rätt person från oss inom kort.