Vi söker Junior Grafisk Formgivare

Tillsammans med dig blir vi den bästa arbetsplatsen i inredningsbranschen!

Intrx är en av Sveriges ledande partners inom inredning och planering av butiker, restauranger och offentliga miljöer. Vi hjälper idag även våra kunder med designförslag och tryckoriginal till bland annat logotyper, skyltar och menyer. Nu söker vi dig som vill vara med och utforma en ny roll på marknadsavdelningen – för att möta våra kunders ökade behov av grafiska tjänster.

Som grafisk formgivare hos oss får du jobba med grafisk formgivning och kommunikation för kända stora varumärken inom dagligvaruhandeln, retail och restaurang. Därtill, och inte minst, består tjänsten av att fortsätta utveckla vårt eget varumärke med kommunikation och marknadsföring.

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Intrx – urval sker löpande!

Arbetsuppgifter

I nära samarbete med marknadsansvarig kommer du att arbeta med kommunikation, grafisk design och marknadsmaterial, både internt och externt.

I tjänsten ingår följande:

  • Utforma digitalt och tryckt marknadsmaterial enligt varumärkets riktlinjer så som broschyrer, säljblad, webbsidor, annonser, monteringsanvisningar & användarmanualer.
  • Skapa designförslag och tryckoriginal till kundrelaterade projekt som logotyper, skyltar, menyer med mera.
  • Utformning av text och bild till artiklar och inlägg för webb och sociala medier.

Du tillhör marknadsavdelningen och rapporterar till vice VD. Arbetet bedrivs i projektform där du har kontakt med säljare och i vissa fall med utvecklingsavdelningen.

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat gäng som kännetecknas av nytänkande, flexibilitet och långsiktighet och som gillar att utmana och göra roliga saker tillsammans.

Utbildning / Erfarenhet

Du har en relevant utbildning i kommunikation, grafisk design och/eller marknadsföring. Du kan vara nyutexaminerad eller med en viss erfarenhet från till exempel en reklambyrå/inhousebyrå.

För att trivas och lyckas i denna roll har du en påvisbar grafisk designfärdighet för olika medier, både digitala och tryckta. Du har praktisk erfarenhet av till exempel logotypdesign, broschyrdesign, webblayout, tryckproduktion och bildretusch. Meriterande om du har erfarenhet av skyltdesign.

Du har goda kunskaper i typografi med en naturlig fallenhet för att skriva informativa och inspirerande texter med estetisk touch. Således söker vi dig som har mycket god kunskap i svenska och engelska, i både tal och skrift. Det är ytterligare en merit om du också talar finska eller tyska.

Du har goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta i Adobe Creative Suite (Illustrator, Photoshop, InDesign). Vidare har du har grundläggande kunskaper i Officepaketet.

Det är meriterande om du har kunskap om videoredigering och användning av Adobe Premiere och/eller After Effects. Även WordPress är meriterande.

Som person är du kreativ och nyfiken och trivs i en självständig roll men också som ett bollplank i skapandeprocessen. Många gånger utgår du från ett blankt papper och du måste därför ha en lyhördhet och fingertoppskänsla för behov och uttryck.

Du är strukturerad och har ett driv att vilja utvecklas och nå mål.

Om du stämmer in på ovanstående profil och vill ingå i ett glatt och engagerat team i ett företag med hög entreprenörsanda – sök redan idag!

Ansökan & kontakt

Tjänsten är placerad i attraktiva lokaler i Kumla och är en heltidsanställning.

Sista ansökningsdag är 21 mars 2022.

Vi tar endast emot ansökningar digitalt. Du märker din ansökan med tjänstens namn och skickar CV och personligt brev till rekrytering@intrx.se. I samband med din ansökan godkänner du att Intrx får spara dina ansökningshandlingar men att du närsomhelst har möjlighet att återkalla ditt samtycke.

För frågor om tjänsten, kontakta Marknadsansvarig Emil Arnér, 019-689 45 28 emil.arner@intrx.se eller vice VD Mats Jonsson, 019-689 45 02 mats.jonsson@intrx.se. För övriga personalfrågor kontakta HR-ansvarig Anna-Karin Skoog, 019-689 45 04 eller anna-karin.skoog@intrx.se

Om Intrx

Intrx (tidigare Butikskonsult) är ett familjeföretag som startade 1983 och är idag en av Sveriges ledande och mest erfarna aktörer inom butiksinredning. Vi planerar, utvecklar och låter tillverka produkter för butiks- och restaurangmiljöer samt offentliga miljöer. Vi skapar koncept och tillhandahåller attraktiva inredningar och funktionella lösningar, allt från shop in shop och specifika avdelningar, till kompletta butiker. Idag arbetar vi med de största varumärkena i branschen såsom ICA, Coop, Edeka, S-Group, Sibylla och Telia med flera.

Vi är ett stabilt företag med ett gott rykte i branschen, där miljön präglas av positiv anda, korta beslutsvägar och stort engagemang där både medarbetare och kunder står i fokus. Huvudkontoret finns i Kumla och vi verkar även i Finland, Tyskland och andra delar av Europa. Företaget omsätter idag ca 190 miljoner kronor och har drygt 70 medarbetare.