Vi söker Möbel- och inredningsdesigner

Tillsammans med dig blir vi den bästa arbetsplatsen i inredningsbranschen!

Intrx är en av Sveriges ledande partners inom inredning och planering av butiker, restauranger och offentliga miljöer. Nu söker vi dig som utmanas av att kombinera konstruktion och design för att utveckla hållbara och inspirerande kvalitetsprodukter. Vi utlovar ett arbete där din design får en rikstäckande spridning och du får chans att jobba med kunder som är verksamma i hela Sverige och även i Europa. Varmt välkommen med din ansökan till oss på Intrx – urval sker löpande!

Arbetsuppgifter

I arbetet som designer på Intrx jobbar du i tätt samarbete med våra nyckelkundssäljare med att utveckla möbler och inredningskoncept åt kunder inom dagligvaru- och servicehandeln men även till restauranger och offentliga miljöer. Du ritar och konstruerar koncept utefter kundens önskemål i kombination med din expertis, och du arbetar även med att ta fram helt nya produkter från eget kreativt skapande.

Arbetet utförs i projektform nära kunder och leverantörer – tillsammans i jakt på de bästa lösningarna. I rollen arbetar du parallellt med stora och små utvecklingsprojekt och du driver på projekten med en målsättning att få till lönsamma och kreativa inredningskoncept, med hänsyn till både tillverkning och miljö.
Du tillhör konceptutveckling under utvecklingsavdelningen och rapporterar till utvecklingschef. Hela avdelningen har ansvar för företagets produktveckling, visualisering, konstruktion och produktvård, vilket innebär framtagning av designförslag, konstruktionsritningar samt tillhörande administration.

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat gäng som kännetecknas av nytänkande, flexibilitet och långsiktighet och som gillar att utmana och göra roliga saker tillsammans.

Hör vår inredare och formgivare Mari berätta om hur det är att jobba hos oss.
Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig med ambition att ta fram lösningar som överträffar kundens förväntningar, både utifrån funktionalitet och design. Självklart har du ett brinnande intresse för formgivning och en vilja att ständigt utveckla och utmana dina färdigheter inom konstruktion.

Du har en utbildning inom design, konstruktion, produktutveckling eller liknande. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet av möbeldesign och produktutveckling men är även nyfiken på dig som är nyutexaminerad.

Vi önskar att du har goda 3D CAD-kunskaper, gärna i Autodesk Inventor. Meriterande är kunskap i Sketchup, Illustrator, Photoshop eller Indesign samt i Officepaketet. Då Intrx erbjuder kunder inredning i främst träbaserade skivmaterial, tunnplåt samt plast är det självklart önskvärt om du har erfarenhet samt förståelse för design, konstruktion och tillverkning i dessa material.

Kund- och leverantörskontakter tillhör vardagen på Intrx därför sätter vi stort värde på din sympatiska och enkla attityd. Vi söker dig som i tal och skrift behärskar både svenska och engelska.

Om du stämmer in på ovanstående profil och vill ingå i ett glatt och engagerat team i ett företag med hög entreprenörsanda – sök redan idag!

Ansökan & kontakt

Tjänsten är placerad i attraktiva lokaler i Kumla och är en heltidsanställning med inledande provanställning i 6 månader.

Sista ansökningsdag är 8 augusti 2021.

Vi tar endast emot ansökningar digitalt. Du märker din ansökan med tjänstens namn och skickar CV och personligt brev till rekrytering@intrx.se. I samband med din ansökan godkänner du att Intrx får spara dina ansökningshandlingar men att du närsomhelst har möjlighet att återkalla ditt samtycke.

För frågor om tjänsten, kontakta Utvecklingschef Mattias Andersson, 019-277 28 20 eller mattias.andersson@intrx.se. För övriga personalfrågor kontakta HR-ansvarig Anna-Karin Skoog, 019-689 45 04 eller anna-karin.skoog@intrx.se

Om Intrx

Intrx (tidigare Butikskonsult) är ett familjeföretag som startade 1983 och är idag en av Sveriges ledande och mest erfarna aktörer inom butiksinredning. Vi planerar, utvecklar och låter tillverka produkter för butiks- och restaurangmiljöer samt offentliga miljöer. Vi skapar koncept och tillhandahåller attraktiva inredningar och funktionella lösningar, allt från shop in shop och specifika avdelningar, till kompletta butiker. Idag arbetar vi med de största varumärkena i branschen såsom ICA, Coop, Edeka, S-Group, Sibylla och Telia med flera.

Vi är ett stabilt företag med ett gott rykte i branschen, där miljön präglas av positiv anda, korta beslutsvägar och stort engagemang där både medarbetare och kunder står i fokus. Huvudkontoret finns i Kumla och vi verkar även i Finland, Tyskland och andra delar av Europa. Företaget omsätter idag ca 170 miljoner kronor och har drygt 70 medarbetare.