Vi söker Möbel- och inredningssnickare

Tillsammans med dig blir vi den bästa arbetsplatsen i inredningsbranschen!

Intrx är en av Sveriges ledande partner inom inredning och planering av butiker, restauranger och offentliga miljöer. Nu söker vi en ersättare till vårt snickeri under ett längre vikariat då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig.

Som möbel- och inredningssnickare hos oss får du vara med och tillverka möbler och inredning till välkända restauranger och butiker samt till offentliga lokaler.

Vi utlovar ett varierande arbete som bjuder på utmaningar och som kräver kreativa lösningar – allt tillsammans med en härlig grupp av medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Intrx – urval sker löpande!

Arbetsuppgifter

I rollen ingår att utifrån produktionsordrar och ritningar tillverka möbler och inredning i vårt Intrx-snickeri. Det kan handla om inredningar till butiker eller restauranger, ofta specialdesignade utefter kundens önskemål. Det kan också vara planmöbeltillverkning och specialanpassade skivor i komposit.

Tillverkning och bearbetning sker både med handverktyg, maskiner och CNC-maskiner. Även ytbehandling i form av lackning och montering ingår i tjänsten.

Vid behov kan även arbete på lagret utgöra en viss del.

Din närmsta grupp består av två andra inredningssnickare och du rapporterar till lagerchef.

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat gäng som kännetecknas av nytänkande, flexibilitet och långsiktighet och som gillar att utmana och göra roliga saker tillsammans.

Utbildning / Erfarenhet

För att lyckas i denna roll har du en träteknisk utbildning i möbel- och inredningssnickeri och/eller praktisk erfarenhet inom snickeri.

Du är händig och har god materialkännedom inom massivt trä och skivmaterial, samt gärna inom komposit (solid surface).

Vi ser gärna att du behärskar cnc-programmering och att du kan läsa ritningar. Du har känsla för färg och form samt för produktens kvalitet och slutfinish.

Det är meriterande om du har truckkort och körkort men det är inget krav.

Vi söker dig som i tal behärskar svenska, alternativt engelska.

Som person är du driven och självgående med en stor portion servicetänk. Du brinner för att hitta de bästa lösningar och få ett gott slutresultat. I ditt arbete är du noggrann och du har lätt för att samarbeta.

Om du stämmer in på ovanstående profil och vill ingå i ett glatt och engagerat team i ett företag med hög entreprenörsanda – sök redan idag!

Ansökan & kontakt

Tjänsten är placerad i Kumla. Det är en heltidsanställning med ordinarie arbetstider dagtid mån-fre. Det är ett vikariat t o m 31 januari 2023 men med möjlighet till anställning.

Sista ansökningsdag är 29 maj 2022.

Vi tar endast emot ansökningar digitalt. Du märker din ansökan med tjänstens namn och skickar CV och personligt brev till rekrytering@intrx.se. I samband med din ansökan godkänner du att Intrx får spara dina ansökningshandlingar men att du närsomhelst har möjlighet att återkalla ditt samtycke.

För frågor om tjänsten, kontakta Lagerchef Joakim Bringestad, 019-689 45 46 joakim.bringestad@intrx.se För övriga personalfrågor kontakta HR-ansvarig Anna-Karin Skoog, 019-689 45 04 eller anna-karin.skoog@intrx.se

Om Intrx

Intrx (tidigare Butikskonsult) är ett familjeföretag som startade 1983 och är idag en av Sveriges ledande och mest erfarna aktörer inom butiksinredning. Vi planerar, utvecklar och låter tillverka produkter för butiks- och restaurangmiljöer samt offentliga miljöer. Vi skapar koncept och tillhandahåller attraktiva inredningar och funktionella lösningar, allt från shop in shop och specifika avdelningar, till kompletta butiker. Idag arbetar vi med de största varumärkena i branschen såsom ICA, Coop, Edeka, S-Group, Sibylla och Telia med flera.

Vi är ett stabilt företag med ett gott rykte i branschen, där miljön präglas av positiv anda, korta beslutsvägar och stort engagemang där både medarbetare och kunder står i fokus. Huvudkontoret finns i Kumla och vi verkar även i Finland, Tyskland och andra delar av Europa. Företaget omsätter idag ca 200 miljoner kronor och har 75 medarbetare.