Vi söker strategisk inköpare

Tillsammans med dig blir vi den bästa arbetsplatsen i inredningsbranschen!

Intrx är en av Sveriges ledande partner inom inredning och planering av butiker, restauranger och offentliga miljöer. Vi fortsätter att växa och nu söker vi ytterligare en nyckelspelare till vårt inköpslag.

Som strategisk inköpare ansvarar du för att utveckla vår inköpsposition och bygga långsiktiga relationer med våra leverantörer och partners globalt.

Det är ett utvecklande inköpsarbete med frihet under ansvar där du kommer ha stora möjligheter att vara med och påverka företagets tillväxt – tillsammans med en härlig grupp av medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Intrx – urval sker löpande!

Arbetsuppgifter

I din roll som strategisk inköpare ingår att självständigt ansvara för att hitta nya samt utveckla befintliga leverantörer, både utifrån pris, kvalitet och CSR. Tillsammans med inköpskollegor och i nära samarbete med övrig verksamhet ansvarar ni för att säkerställa ett välfungerande inköp. Utifrån möbel- och inredningsritningar tar du in priser från lämpliga leverantörer och stöttar projektmedarbetare med nödvändig leverantörsinformation.

  • Förhandling av priser
  • Import- och exportfrågor
  • Medverkar i större upphandlingar
  • Strategiska kostnadsbesparingar
  • Transportupphandlingar
  • Omvärldsbevakning
  • Leverantörsbesök
  • Analys av kapitalbindning
  • Inköpssupport internt

Du tillhör en grupp av strategiska inköpare och rapporterar till inköps- och logistikchef.

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat gäng som kännetecknas av nytänkande, flexibilitet och långsiktighet och som gillar att utmana och göra roliga saker tillsammans.

Utbildning / Erfarenhet

För att trivas och lyckas i denna roll tror vi att du har flera års erfarenhet av inköpsarbete och är nyfiken på att ta nästa steg och vidareutveckla din strategiska förmåga.

Du har en utbildning inom logistik, inköp, ekonomi och/eller praktisk arbetslivserfarenhet inom inköp.

Vidare är du van att förhandla priser och utvärdera leverantörer. Du har avtalsförståelse och kan granska kundavtal.

Du kan läsa ritningar och har kunskap om tillverkningsprocessen för olika sorters material, gärna trä, metall och plast. Det är viktigt att du har ett naturligt kostnads- och kvalitetstänk i ditt arbete.

Det är meriterande om du även upphandlat tjänster.

Som person är du kommunikativ och relationsbyggande. Du är strukturerad, analytisk med en stor dos strategiskt tänk. Du är tydlig och vågar fatta beslut. Samarbete och flexibilitet är något som vi värdesätter högt, likaså att du är intresserad av att driva förbättring.

Vi söker dig som i tal och skrift behärskar både svenska och engelska. Du har grundläggande kunskaper i Officepaketet, speciellt Excel. Det är meriterande med erfarenhet av Fusion Manage 360 och Pyramid.

Om du stämmer in på ovanstående profil och vill ingå i ett glatt och engagerat team i ett företag med hög entreprenörsanda – sök redan idag!

Ansökan & kontakt

Tjänsten är placerad i attraktiva lokaler i Kumla och är en heltidsanställning.

Vi tar endast emot ansökningar digitalt. Du märker din ansökan med tjänstens namn och skickar CV och personligt brev till rekrytering@intrx.se. I samband med din ansökan godkänner du att Intrx får spara dina ansökningshandlingar men att du närsomhelst har möjlighet att återkalla ditt samtycke.

För frågor om tjänsten, kontakta Inköps- och logistikchef Maria Tjäder, 019-689 45 03 eller maria.tjader@intrx.se. För övriga personalfrågor kontakta HR-ansvarig Anna-Karin Skoog, 019-689 45 04 eller anna-karin.skoog@intrx.se

Om Intrx

Intrx (tidigare Butikskonsult) är ett familjeföretag som startade 1983 och är idag en av Sveriges ledande och mest erfarna aktörer inom butiksinredning. Vi planerar, utvecklar och låter tillverka produkter för butiks- och restaurangmiljöer samt offentliga miljöer. Vi skapar koncept och tillhandahåller attraktiva inredningar och funktionella lösningar, allt från shop in shop och specifika avdelningar, till kompletta butiker. Idag arbetar vi med de största varumärkena i branschen såsom ICA, Coop, Edeka, S-Group, Sibylla och Telia med flera.

Vi är ett stabilt företag med ett gott rykte i branschen, där miljön präglas av positiv anda, korta beslutsvägar och stort engagemang där både medarbetare och kunder står i fokus. Huvudkontoret finns i Kumla och vi verkar även i Finland, Tyskland och andra delar av Europa. Företaget omsätter idag ca 200 miljoner kronor och har 75 medarbetare.